Нам знадобиться:

- 250 г заморожених кубиків ківі (попередньо не розморожувати)
- 2 банани (200 г чистої ваги)
- 4 ч.л. агар-агара
- 2-3 ст.л. меду
- 50 мл води
- кокосова стружка для декору

Приготування:

  1. Банани подрібнити блендером, додати кубики ківі і подрібнити до стану пюре. Додати агар-агар, мед, воду та добре перемішати.

  2. Поставити пюре на маленький вогонь і постійно помішуючи, довести до кипіння і проварити 3-4 хвилини.

  3. Розлити масу по силіконових форм або у велику форму так, щоб пласт желе вийшов завтовшки хоча б пару сантиметрів, який можна буде нарізати на кубики.

  4. Залишити желе остигати спочатку при кімнатній температурі, потім відправити в холодильник хоча б на годину до застигання.

  5. Дістати желе з форм або нарізати пласт на кубики, присипати кокосовою стружкою і прикрасити на свій смак.

Смачного!