Нам знадобиться:
- 500 г заморожених грибів шиїтаке
- 500 г картоплі
- 150 г замороженої рифленої моркви (можна свіжої)
- 20 г вершкового масла
- 2 зубчика часнику
- 2,5 ч.л. солі
- 150 мл жирних вершків
- 2 лаврові листи
- 1,2 л води
- улюблена зелень для подачі
Приготування:
- Гриби промити двічі під холодною водою, не розморожувати. Опустити в каструлю з окропом.
- Картоплю очистити, нарізати кубиками та додати до грибів. Після закипання зняти піну, що утворилася, і додати лавровий лист. Варити до готовності картоплі, посоливши у середині приготування.
- На вершковому маслі обсмажити моркву, наприкінці додати дрібно нарізаний часник. Додати в готову картоплю з грибами.
- Влити вершки та прогріти суп, не доводячи до кипіння. Дати настоятися 30 хвилин, щоб краще розкрився смак грибів.
- Подавати з улюбленою зеленню.
Смачного!
Відгуки про рецепт
Ваш відгук буде першим!