/ Реєстрація
0
Відгуки
Відгуки

Найкращі Заморожені овочі, фрукти, гриби та ягоди

Мороз і літо – дивна на перший погляд пара, згодні? Як можна їх поєднати, що вийде з цього союзу? Напевно, тільки в старому доброму мультфільмі дід Мороз ходив у гості до літа, а щоб літо до нього завітало – такого і не пригадаєш… Відгадка проста і зовсім не відноситься до галузі казок і фантазій: мороз допомагає зберегти літо! І наші заморожені овочі, ягоди та фрукти – яскраве тому підтвердження.

Сьогодні нікого не здивувати великою кількістю овочів та фруктів на прилавках у будь-яку пору року. Полуниця, ожина, помідори та абрикоси радують око, стомлене зимовим пейзажем, зачаровують яскравими фарбами, обіцяють так багато, сяючи апетитними бочками… Але спробуєш – і на зміну радісному передчуванню приходить легке розчарування: і аромат не манить, і смак не смакує, і загалом, щось те та зовсім не те. Права народна мудрість: кожному овочу свій час, тільки влітку може плід визріти у всій красі, увібрати в себе сили, які щедро даруються теплим сезоном, і втілити їх у багатстві смаку та соковитості. І тут на допомогу приходить наш друг мороз: саме він дарує можливість замороженим літнім овочам та фруктам зберегти як повноту смакових якостей, так і вміст вітамінів.

Наша компанія рада запропонувати вашій увазі різноманітність заморожених продуктів – літо на вашому столі може бути цілий рік! У вашому морозильнику легко поміститься невеликий город (заморожені баклажани, перці, кукурудза, картопля, овочеві суміші), фруктовий садок (заморожена вишня, полуниця, малина), лісова галявина, усипана ягодами (заморожена лохина, чорниця, брусниця, журавлина) та грибами ( заморожені білі, маслюки, лисички, опеньки), та ще екзотичним фруктам (заморожені ананаси) місце залишиться!

Звичайно, сучасного споживача, який уважно ставиться до свого здоров'я та раціону не переконати гучними словами та рекламними закликами. Тому ми відкриємо вам деякі технічні особливості виробництва наших овочів та фруктів. Добірні плоди, що досягли оптимальних показників смаку та стиглості, миються, ріжуться, бланшуються, а потім заморожуються при температурі -30ºС у так званому киплячому шарі. Такий спосіб забезпечує дуже швидке охолодження продуктів, внаслідок чого їхня клітинна структура залишається практично неушкодженою, а смак, аромат, вітаміни та мінерали зберігаються.

 

zamorozka

 

Не вірите сучасним технологіям?.. Перевірте та переконайтесь! Замовлення можна розміщувати безпосередньо на сайті, наші менеджери негайно зв'яжуться з вами. Наша компанія забезпечить літо цілий рік – Мороз гарантує!

замовити дзвінок
Адреса: Дніпропетровськ, вул. Журналістів, 13
Телефони: (096) 283-20-18 (093) 326-33-13